GRATIS verzending in Nederland

FAQ


Meer over BYVIGOR

Hoe neemt u contact op met BYVIGOR?

 • Bezoek onze contactpagina voor de volledige contactgegevens.

  Wenst u meer informatie over één van onze producten of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via: info@byvigor.com

Onze producten

Waar vindt u meer informatie over de producten van BYVIGOR?

 • Heeft u het gewenste product geselecteerd? En heeft u hier nog vragen over? Al onze producten hebben een duidelijke uitleg op de productpagina, zo vindt u bijvoorbeeld uitleg over het materiaalgebruik. Uitleg over het gebruik van het product en afmetingen van het geselecteerde product.

Wat moet u doen als een product dat ik wil niet beschikbaar is?

 • Onze producten zijn handgemaakt met expertise om uitzonderlijke kwaliteit te garanderen. Om een ​​dergelijk vakmanschap te behouden, kan de beschikbaarheid van onze producten beperkt zijn. Neem contact op met een van onze toegewijde Client Services-adviseurs die u graag helpen. U kunt ook het contactformulier gebruiken om contact met hen op te nemen via e-mail of via Facebook: @BYVIGOR


Hoe weet u of een product beschikbaar is en hoe lang het duurt voordat het wordt geleverd?

 • Als het product niet meer op voorraad is, zult u deze niet meer kunnen selecteren. Voor de verzendtijd kunt u kijken op de pagina bezorging.

Hoe kunt u een speciale of aangepaste bestelling plaatsen?

 • Bent u op zoek naar iets buiten ons assortiment? ByVigor maakt ook producten op speciale verzoeken. Om een ​​product op maat te maken, begint u met een gedetailleerde uitleg van wat u zou willen. We reageren binnen een week met een voorstel op uw verzoek met een geschatte wachttijd. Als u een product op maat wilt bestellen, neem dan contact op met een van onze toegewijde Client Services-adviseurs die u graag helpen. U kunt ook het contactformulier gebruiken om contact met hen op te nemen via e-mail of via Facebook: @BYVIGOR

Hoe weet u of het product dat u heeft authentiek is?

 • Als het product is gekocht op www.byvigor.com of bij onze geautoriseerde retailers, is het gegarandeerd authentiek.

Hoe kunt u uw BYVIGOR product onderhouden?

  • U vindt alle productzorgaanbevelingen bij elk product op de productpagina. 

  Verzending en levering

  Welke verzendopties zijn beschikbaar en wat zijn de verzendkosten?

  • Wij verzenden wereldwijd met DHL express en andere gerenommeerde transportbedrijven om u de beste service te bieden. Vanaf het moment dat de bestelling ons magazijn verlaat, leveren wij binnen 2-3 werkdagen. Alle bestellingen worden verwerkt van maandag tot en met vrijdag. Wij verzenden wereldwijd, vanaf een orderwaarde van 99 euro ontvang je een gratis wereldwijde levering. In Nederland zijn de verzendkosten gratis. 

   De verzendkosten worden vermeld bij het uiteindelijke bedrag *.

  Is het mogelijk om naar meerdere adressen te verzenden?

  • Op dit moment is het mogelijk per bestelling maar naar één adres verzenden. Om naar meerdere adressen te verzenden, plaatst u een afzonderlijke bestelling voor elke adres.

  Hoe kunt u uw bestelling volgen?
  • Byvigor zal u tijdens het bestelproces verschillende e-mails sturen om u op de hoogte te houden van de status van uw aankoop. Houd er rekening mee dat we om veiligheidsredenen geen trackingnummers verstrekken, maar alleen trackinglinks in de bevestigingsmail van de verzending. U ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met een trackinglink om uw zending te volgen. We sturen vervolgens een bevestiging van de levering per e-mail zodra we een bericht van onze exprespartner hebben ontvangen dat uw aankoop is afgeleverd.

   Heeft u een vraag die nog niet beantwoord is? 

  Retouren

  Wat is het retourbeleid? Binnen hoeveel dagen moet u een product retourneren?

  • U kunt u product ruilen of retourneren binnen 14 dagen. Terugbetalingen worden gedaan aan de oorspronkelijke koper, volgens de oorspronkelijke betalingsmethode, en zijn beschikbaar voor aankopen die op onze website zijn gedaan. Het product moet in perfecte staat zijn, ongebruikt inclusief de originele verpakking met alle bijbehorende accessoires, instructieboekjes, labels, beschermhoezen, folders of dozen.

  • Er is geen ruil- en retourmogelijkheid voor speciale aanvragen of gepersonaliseerde items.

   Er wordt alles aan gedaan om een ​​snelle terugbetaling te garanderen. Na ontvangst van uw item (s) en na inspectie door onze afdeling Quality Service, gaan we over tot retourneren. Het kan tot 14 dagen duren voordat terugbetalingen worden verwerkt, nadat de bestelling is geannuleerd. Zodra uw retourzending is verwerkt en uw account is bijgeschreven, wordt er een bevestigingsmail verzonden. Restituties mogen alleen worden verleend in dezelfde vorm als voor de betaling.

  Hoe kunt u een product retourneren?

  • Gebruik het retourformulier dat u op de retourpagina kunt vinden om uw aankoop te retourneren. Om een ​​product te retourneren, verpakt u het originele product ongebruikt binnen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking en stuurt u het product/producten terug naar het aangegeven adres.

  Hoe kunt u een product ruilen?

  • Om een ​​product te ruilen, retourneert u het originele product ongebruikt in de originele verpakking en voegt u het vereiste retourformulier toe zodat we het juiste product naar u kunnen retourneren. Houd er rekening mee dat nieuwe bestellingen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de producten. We zullen u informeren als we uw bestelling niet kunnen leveren.
  Kunt u een speciale bestelling retourneren?
  • Annuleren, ruilen of retourneren wordt niet geaccepteerd voor bestellingen van speciale of aangepaste producten.

  Is uw vraag niet beantwoord?

  Betalingen

  Welke betalingsmethoden accepteert BYVIGOR?
  BYVIGOR accepteert de volgende betaalmethoden voor online aankopen:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • American Express
  • Visa
  • Paypall
  • Wire transfer
  • Apple pay

  Is de BTW inbegrepen in de uiteindelijke prijs en hoe kan ik de BTW terugvragen?

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW. Op dit moment kunnen we geen van onze online klanten belastingteruggave aanbieden.

  Uw bestelling is geweigerd, moet u een nieuwe bestelling plaatsen?

  • Als u een e-mail van ons heeft ontvangen waarin staat dat uw bestelling is geannuleerd, plaats dan een nieuwe bestelling online of neem contact met ons op via info@byvigor.com

  Nieuws

  Hoe kunt u op de hoogte blijven van nieuws over BYVIGOR?

  • Door u te abonneren op de BYVIGOR-nieuwsbrief en u aan te melden om BYVIGOR digitale communicatie te ontvangen, wordt u geïnformeerd over de nieuwste producten, evenementen en nieuws.

  Hoe kunt u zich uitschrijven voor de nieuwsbrief?

  • In de voettekst van elke nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om u uit te schrijven voor uw BYVIGOR-nieuwsbrief. Houd er rekening mee dat u niet langer meer op de hoogte wordt gesteld van promoties en kortingen die exclusief zijn voor onze nieuwsbrief abonnees.

  Reseller

  Hoe kunt u een officiële BYVIGOR reseller worden?

  • Bent u geïnteresseerd om officieel een BYVIGOR reseller te worden? Neem contact met ons op via het contactformulier, dan nemen wij contact met u op voor de mogelijkheden. Of stuur een e-mail naar: info@byvigor.com

  Is uw vraag niet beantwoord?