GRATIS verzending in Nederland

Over ons


Style 

Als echte Apple fans waren Robin en Damon van mening dat vooral voor mannen er geen stijlvolle iPhone cases op de markt waren medio 2018. De kwaliteit is vaak slecht en aan styling is niets gedaan. Zonde, want het voorwerp wat het meest gebruikt wordt in ieder zijn leven krijgt het minste aandacht wat betreft styling. Hierin moest duidelijk verandering komen.. 

Leerkwaliteit 

Na 1.5 jaar productontwikkeling bij verschillende leveranciers is de keuze uiteindelijk gevallen op een leverancier uit Europa. Onze leverancier werkt uitsluitend met kwaliteitsleer waardoor de levensduur van het product wordt verlengd en de schoonheid blijft behouden. Daarnaast wordt iedere iPhone case met de handgemaakt. Het ontworpen design combineert een luxe uitstraling met de beste bescherming van jouw iPhone. Dit maakt de case stijlvol en functioneel. 

''COMPLETE YOUR STYLE''

In mei 2020 was het eindelijk zover, de BYVIGOR iPhone case werd gelanceerd op de markt. Onze iPhone cases zijn voor iedereen die vindt dat accessoires de outfit compleet maken. De klassieke Croco print, het hoogwaardige leer en het oog voor detail maakt dat ze gecombineerd kunnen worden met iedere style.